Demohrišćanski pokret podržao kandidaturu Milatovića za predsjednika Crne Gore

"Demohrišćanski pokret je donio odluku da pruži podršku ovom kandidatu jer smatramo da ima najveće šanse da na predstojećim izborima porazi kandidata DPS-a"

40276 pregleda 91 komentar(a)
Milatović i Vukšić, Foto: Privatna arhiva
Milatović i Vukšić, Foto: Privatna arhiva

Demohrišćanski pokret podržao je kandidaturu zamjenika predsjednika Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića za predsjednika Crne Gore.

Kako je "Vijestima" rečeno iz tog pokreta, odluka je donijeta na inicijativu lidera i najavljenog kandidata Demohrišćanskog pokreta Dejana Vukšića.

"Demohrišćanski pokret je donio odluku da pruži podršku ovom kandidatu jer smatramo da ima najveće šanse da na predstojećim izborima porazi kandidata DPS-a. Iako smo u finalnoj fazi priprema za predstojeće izbore, odlučili smo da odustanemo od kandidature svog lidera Dejana Vukšića čime dodatno želimo da pokažemo da nam je interes građana iznad interesa partije", rečeno je "Vijestima" iz Demohrišćanskog pokreta.

Dodaju da je jedan od glavnih razloga osnivanja Demohrišćanskog pokreta podška u demontaži tridesetogodišnjeg režima i da smatraju da bi što šira podrška Milatoviću "garantovala konačni pad DPS-a".

Bonus video: