PzP Kotor prestao sa radom, ne napuštaju koalicionu vlast

"Većina članova OO PzP-a, među kojima sam i ja, će poslije ovoga postupanja Presjedništva, napustiti partiju i svojim djelovanjem dati doprinos u realizaciji svih zacrtanih planova i obećanja, radi napretka našeg grada i boljitka svih stanovnika opštine", navodi se u saopštenju Samardžića

6797 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Opštinski odbor Pokreta za promjene (PzP) Kotor prestao je 23. februara sa radom, saopštio je razriješeni predsjednik tog odbora Milivoje Samardžić.

Samardžić navodi da su prestavniku Uprave PzP-a predali kancelariju sa svim sredstvima te partije, a da je odluka o prestanku njihovog rada donesena na sjednicama Opštinskog odbora te partije.

Na sjednicama su donesene odluke da taj odbor ne napušta koaliciju vlasti napravljenu izbornom voljom građana na izborima 30. avgusta, a da je njihov odbornik dužan da prisustvuje sjednicama Skupštine Opštine.

Naglasio je da odbor PzP-a ne učestvuje u saopštenjima koja pojedinci objavljuju u ime Demokratskog fronta (DF).

"Većina članova OO PzP-a, među kojima sam i ja, će poslije ovoga postupanja Presjedništva, napustiti partiju i svojim djelovanjem dati doprinos u realizaciji svih zacrtanih planova i obećanja, radi napretka našeg grada i boljitka svih stanovnika opštine", navodi se u njegovom saopštenju.

Bonus video: