Bečić: Nemam jahte i skupe nekretnine, ali sam uvijek držao do svoje riječi

"Sudite na ovim izborima strogo, ali pošteno, i što je najvažnije časno", poručio je Bečić koji je u Danilovgradu počeo predizbornu kampanju

11630 pregleda 56 komentar(a)
Bečić u Danilovgradu, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić u Danilovgradu, Foto: Demokratska Crna Gora

Nemam ni skupih nekretnina, ni jahti, niti bilo kakvih velikih materijalnih dobara. Crna Gora je mala. Da toga ima, svi bi to znali. U mojoj biografiji, nećete naći riječi kojima sam vrijeđao druge ljude, ili ih dijelio po vjerskom, nacionalnom ili bilo kom drugom aršinu. U mojoj biografiji, međutim, naći ćete da sam uvijek držao do svoje riječi, poručio je Aleksa Bečić, lider Demokratske Crne Gore i kandidat na predsjedničkim izborima 19. marta.

Kako navode iz te partije on je to rekao u Danilovgradu, odakle je krenuo u kampanju za predsjednika Crne Gore.

"Moja riječ je moja čast, te ako pogazim riječ, izgubiću čast", dodao je Bečić.

Pozvao je građane da glasaju za zajdničku čast.

"Ovi izbori su prozor u budućnost i Vi glasate za jednog koji treba da predstavlja sve. Taj jedan koji predstavlja sve mora biti jednako častan kao i Vi. Sudite na ovim izborima strogo, ali pošteno, i što je najvažnije časno", istakao je.

Aleksa Bečić
foto: Demokratska Crna Gora

Dodao je da građane treba da vodi čast.

"I imaćemo časnu Crnu Goru. Ja Vam obećavam da ću Vašu čast ugraditi u sve institucije i politiku koju budem vodio. Na taj način ćemo zajedno graditi časnu budućnost u kojoj vlada pravda i tolerancija, ljubav, povjerenje i poštovanje", zaključio je.

Demokrate dodaju da Bečić obišao više lokacija u Danilovgradu, da je razgovarao sa brojnim građanima o izazovima sa kojima se susrijeće Danilovgrad i Crna Gora, te da je ukazao na svoju viziju njihovog prevazilaženja i snažnijeg napretka države Crne Gore.

"Ističući da su čast, skromnost i tradicionalne crnogorske vrijednosti jedini put uspjeha cijele Crne Gore", zaključuju Demokrate u saopštenju.

Bonus video: