Demokrate: Naša vrata su tužiocu otvorena, ne krijemo se po inostranstvu

"Demokrate su uvijek tu, u svojoj državi i sa svojim narodom. I kada nam prijetite, i kada nas neosnovano optužujete, i kada su nam životi ugroženi," poručuju iz te stranke
0 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 15.09.2017. 19:04h

Vrata Demokratske Crne Gore su uvijek otvorena nadležnim državnim organima, jer Demokrate nisu nikome ništa ukrale, nisu nikoga ubile, i niti su ikome dužni "ni čačkalicu", kazali su iz te partije.

"Kod nas ne postoji sistem vrijednosti na kome vi počivate. Vaša misao je zasnovana na korupciji i pljački, pa očekujete da svi tako funkcionišu," poručili su iz te stranke Demokratskoj partiji socijalista.

Iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Budvi ranije danas pozvali su specijalnog tužioca Milivoja Katnića da provjeri ko je, kako i na koje načine "slamao" nezavisnog odboranika u SO Budva Stevana Džakovića, kao što su to ranije tražili iz redova Demokratske Crne Gore i Demokratskog fronta.

Iz Demokrata su kazali da se neće zaustaviti dok ne utvrde "svaku pljačku i koruptivnu radnju" koja je plod djelovanja DPS-a i dok građanima "ne vratimo ono što ste im oduzeli, sve do posljednjeg centa."

"Zato tužilac i treba sve da ispita, a za razliku od vas nećemo se kriti po susjednim zemljama. Demokrate su uvijek tu, u svojoj državi i sa svojim narodom. I kada nam prijetite, i kada nas neosnovano optužujete, i kada su nam životi ugroženi. Očigledno je da kriminalcima nisu uspjele prijetnje jer se Demokrate ne plaše dva oka u glavi , pa su se oglasili direktno nalogodavci. Gospodo iz OKG, metak može ali drugo ništa neče moći. I na kraju, da vam saopštimo ono što svakako znate, vi u Budvi nemate više šta da tražite, kao ni u Kotoru i Herceg Novom. Uzalud su vam svi napadi na nas jer ubuduće možete očekivati samo poraze, a ono što vas najviše boli je to što ste i sami svjesni toga," zaključuju iz Demokratske Crne Gore.

Bonus video: