Bečić: Ne dozvolimo da proganjaju našu tradiciju i istoriju

Bečić je pozvao građane da se ujedine oko "onoga što jesu", a sve one koji su se "poslije 30 godina sjetili pomirenja" je pozvao na jedinstvo, čast, pravdu i poštenje

3296 pregleda 27 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Neka umjesto podjela i mržnje gradimo budućnost na onome što nas spaja i čini ponosnim ljudima Crne Gore, poručio je lider Demokratske Crne Gore i predsjednički kandidat Aleksa Bečić koji je u okviru kampanje posjetio Kotor.

"Važno je da ne dopustimo da nas podijele i razdvoje, da ne dopustimo da nam se nametnu tuđe ideje i interesi, da ne dozvolimo da proganjaju našu kulturu, tradiciju i istoriju, da ne dozvolimo da diraju naše nasljeđe, to je duša naše zemlje, duša našeg naroda i to mora biti dio karaktera budućeg predsjednika", kazao je Bečić.

Poručio je da će biti takav predsjednik ali da, kako kaže, to ne može sam.

foto: Demokratska Crna Gora

"Niko ne može sam, pa ni onaj koji nas je sam uništavao. Trebate mi, treba mi vaša podrška, vaša mudrost i vaša hrabrost. Treba mi vaša čast i vaš integritet, da ih ugradim u temelje predsjedničke institucije", rekao je Bečić.

Pozvao je građane da se ujedine oko "onoga što jesu", a sve one koji su se "poslije 30 godina sjetili pomirenja" je pozvao na jedinstvo, čast, pravdu i poštenje.

"Uvjeren sam da nakon trijumfa na predsjedničkim izborima okrećemo novu, svjetliju stranicu crnogorske istorije, a ja ću kao predsjednik svih građana doći da sa Bokeljima proslavim pobjedu", naglasio je Bečić.

Bonus video: