Mandić: Izbori su posljednja velika bitka protiv kriminalizovanog režima Mila Đukanovića

"Mi imamo plan za budućnost Crne Gore. Od te 2020. godine ništa više nije isto. Mi nema potrebe da se više ponašamo kao opozicija, niti smo više u fazi odbrane. Mi smo neko ko treba da vodi ovu zemlju. Zato nam je važno da pomirimo Crnu Goru", navodi se u saopštenju

5672 pregleda 9 komentar(a)
Mandić u Kolašinu, Foto: Medijski tim Andrije Mandića
Mandić u Kolašinu, Foto: Medijski tim Andrije Mandića

Predsjednički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić saopštio je da su predstojeći predsjednički izbori posljednja velika bitka protiv kriminalizovanog režima Mila Đukanovića.

To je poručio u Kolašinu 8. marta, naglasivši da na ovim izborima treba završiti posao koji je započet 2020. godine.

"Imali smo hrabrosti i upornosti da se suprotstavimo Milu Đukanoviću i nikada nismo poklekli. Znate istoriju određenih političkih organizacija koje su odmah nakon prvog nasrtaja Đukanovića počele da mu služe. Mi smo sve izdržali jer smo znali da se taj loši režim ne može popraviti", navodi se u saopštenju Medijskog tima Andrije Mandića.

Podsjeća i da se 30. avgusta sve promijenilo u Crnoj Gori, te da je Božja i ljudska pravda je da, "bitku dovrše oni koji su je i nosili".

"Mi imamo plan za budućnost Crne Gore. Od te 2020. godine ništa više nije isto. Mi nema potrebe da se više ponašamo kao opozicija, niti smo više u fazi odbrane. Mi smo neko ko treba da vodi ovu zemlju. Zato nam je važno da pomirimo Crnu Goru", dodao je Mandić.

Ističe da se na istoku Evrope vodi rat i da je u tim uslovima potrebno obezbijediti mir, zajedništvo i otvaranje novih radnih mjesta u Crnoj Gori.

Kolašin
Kolašinfoto: Medijski tim Andrije Mandića

"Ideja naših ljudi, posebno onih u državnim preduzećima je jedna dobra politika da se opljačkano vrati državi. Kao predsjednik podsticaću i ohrabrivati nove ideje jer je to budućnost ove zemlje. Radiću na mirenju Crne Gore i na objedinjavanju svih poštenih i čestitih ljudi", istakao je on.

Mandić je kazao da će vraćanjem opljačkanog državi, biti novca da se povede računa o mnogim kategorijama društva.

"Ako se dobro radi, ima novca. Elektroprivreda je za posljednja dva mjeseca zaradila 60 miliona eura. Crna Gora je jedina zemlja u kojoj prošle godine nije povećana cijena električne energije, što građani to cijene i poštuju", tvrdi Mandić.

Dodaje da zadnju bitku sa Đukanovićem mogu da iznesu samo oni koji su izdržljivi.

"Kada pogledate neke od tih mladih ljudi, prosto razmišljate da li u drugom krugu može neko od njih i da se sruši jer im je ovo prvi dodir u političkoj borbi s Milom Đukanovićem", naglasio je Mandić.

Mandić ističe da u objedinjavanju Crne Gore treba svima prići kao braći jer je pomirenje važno za sve građane koji ovdje žive.

Mandić je u Kolašinu čestitao 8. mart svim damama i kazao da čitav život u državi počiva, u suštini, na ženi.

"Kao politička organizacija, uradili smo mnogo i na afirmaciji žena u politici. Želim da kažem da smo u Budvi osvojili apsolutnu vlast i da su za nju najviše zaslužne žene. One čine 12 od 18 odbornika većine", dodao je on.

Istakao je da je Kolašin glavno turističko mjesto u ovom dijelu Crne Gore i da ono što je Budva na primorju, treba da bude Kolašin na sjeveru.

Bonus video: