DPS: Tužilac da utvrdi ko je "slamao" Džakovića

Nezavisni odbornik Stevan Džaković, saopštio je danas da će ubuduće prisustvovati sjednicama SO Budva. On je kazao da se na taj potez odlučio nakon obećanja Demokratske Crne Gore da će inicirati izmjenu Zakona o izboru odbornika i poslanika
50 pregleda 22 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 15.09.2017. 15:08h

Iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Budvi pozvali su specijalnog tužioca Milivoja Katnića da provjeri ko je, kako i na koje načine "slamao" nezavisnog odboranika u SO Budva Stevana Džakovića, kao što su to ranije tražili iz redova Demokratske Crne Gore i Demokratskog fronta.

"Stevan Džaković, odbornik kojeg su funkcioneri Demokrata i DF-a optuživali za korupciju i tim povodom pozivali specijalnog tužioca da ispita da li njegovo bojkotovanje sjednica Skupštine opštine Budva ima elemente ovog krivičnog djela, saopštio je danas da se vraća u opštinski parlament. Gospodin Džaković priznaje da su mu Bečićevi ispunili samo jedan od tri zahtjeva, a i taj jedan je prazno slovo na papiru, jer će eventualno biti ispunjen 2020. godine, te su Demokrate, kao i obično samo bacile prašinu u oči i dodatno ponizile nezavisnog odbornika. Zato, prvi put, apsolutno podržavamo inicijativu predstavnika Demokrata i tražimo da specijalni tužilac provjeri ko je, kako i na koje načine "slamao" nezavisnog odbornika i da li, kako se ovih dana priča po Budvi, u tom ružnom poslu ima elemenata krivičnog djela," rekli su iz budvanskog DPS-a.

Ukoliko su Demokrate u međuvremenu revidirale svoj stav, promijenile mišljenje i smatraju da nema potrebe da tužilac reaguje, biće to "još jedan u nizu primjera njihove demagogije i licemjerja," zaključuju iz OO DPS Budva.

Nezavisni odbornik Stevan Džaković saopštio je danas da će ubuduće prisustvovati sjednicama SO Budva. On je kazao da se na taj potez odlučio nakon obećanja Demokratske Crne Gore da će inicirati izmjenu Zakona o izboru odbornika i poslanika.

Bonus video: