Lazarević: Bečić je kandidat koji je čitav politički život posvetio borbi protiv kriminalnog i korumpiranog režima

"Aleksa Bečić je slobodan čovjek. Zato će Aleksa Bečić nesumnjivo pobijediti u drugom krugu izbora. Zato što je u pitanju vanserijski kredibilna ličnost koja ima uporište u najširem biračkom tijelu - svih vjera, nacija i političko-ideološke profilacije", kazao je Lazarević

4646 pregleda 9 komentar(a)
Lazarević, Foto: Demokratska Crna Gora
Lazarević, Foto: Demokratska Crna Gora

Odbornik u Skupštini Opštine Herceg Novi, Zoran Lazarević, dao je nedvosmislenu podršku predsjedničkom kandidatu Aleksi Bečiću za predsjedničke izbore koji će biti održani 19. marta, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Bečić je kandidat Demokratske Crne Gore na predsjedničkim izborima.

"Aleksa Bečić je slobodan čovjek. Zato će Aleksa Bečić nesumnjivo pobijediti u drugom krugu izbora. Zato što je u pitanju vanserijski kredibilna ličnost koja ima uporište u najširem biračkom tijelu - svih vjera, nacija i političko-ideološke profilacije", kazao je Lazarević.

On je dodao da se Bečić dokazao kao državnik od integriteta obavljajući funkciju predsjednika Skupštine Crne Gore.

"Aleksa Bečić je istinski kandidat koji je čitav svoj politički život posvetio borbi protiv kriminalnog i korumpiranog režima. Aleksa Bečić personifikuje Crnu Goru kao etičku zajednicu, državu u kojoj "caruje" vladavina prava, u kojoj će ogromni ljudski resurs i talenat biti preobražen u kvalitet i u kojoj će se život u Crnoj Gori upoređivati s njenom ljepotom", dodao je Lazarević.

U saopštenju Demokrata se dodaje da je Lazarević "pozvao građanke i građane Novog i cijele Crne Gore kao i sve one koji dijele ideal slobode, da 19. marta naprave izbor koji je toliko jednostavan, čist i častan i svoj glas daju Bečiću".

"Privilegija Alekse Bečića je ta što mu svi vjerujemo i što će mu upravo povjerenje građana Crne Gore, onoga dana kad postane predsjednik, postati najveća obaveza. Ali, i treba, jer za ispunjenje te obaveze, založio je najviše. Založio je čast'', zaključio je Lazarević.

Bonus video: