Mladi Evrope: Sa žaljenjem gledamo na činjenicu da je instruisana omladina bila sudionik u napadu na Milatovića

"Razumijemo da je u ekonomski opustošenoj sredini teško ostati otporan na iskušenja kriminala i nacionalizma pogotovo kada je inspirator istih višedecenijski vlastodržac sa izgrađenim kultom ličnosti"

6521 pregleda 6 komentar(a)
Mladi Evrope, Foto: Mladi Evrope
Mladi Evrope, Foto: Mladi Evrope

Omladinska organizacija Pokreta Evropa sad Mladi Evrope saopštila je danas da "sa žaljenjem gledaju na činjenicu da je instruisana omladina bila sudionik u današnjem fizičkom napadu na budućeg predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića".

"Razumijemo da je u ekonomski opustošenoj sredini teško ostati otporan na iskušenja kriminala i nacionalizma pogotovo kada je inspirator istih višedecenijski vlastodržac sa izgrađenim kultom ličnosti. Pozivamo mlade iz svih partija i van njih da ne budu kooperanti anticivilizacijske ideje mračnih 90-ih i da ne pribjegavaju nasilju nad drugačijim. Mir i dobro uvijek pobijede", poručili su Mladi Evrope na Tviteru.

Grupa građana protestovala je danas ispred cetinjskog Sportskog centra na Cetinju zbog održavanja konvencije Milatovića.

U jednom trentku je došlo i do napada, pa je Milatović morao uz pomoć obezbjeđenja i policije da uđe u Sportski centar.

Kako se vidi na video snimku objavljenom na društvenim mrežama, Milatoviću je nekoliko osoba pomoglo da uđe nakon što je prošao kroz gomilu gdje su ga pojedinci gurali i psovali.

Bonus video: