HGI podržao Đukanovića

Iz Hrvatske građanske inicijative su naveli da je Đukanović uspješno predvodio procese koji su Crnu Goru "pozicionirali u zapadni civilizacijski krug"

4885 pregleda 53 komentar(a)
Foto: Hrvatska građanska inicijativa
Foto: Hrvatska građanska inicijativa

Hrvatska građanska inicijativa podržala je predsjedničkog kandidata Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića.

Naveli su da je odluka o podršci lideru DPS-a i aktuelnom predsjedniku države donijeta na sjednici Središnjeg odbora, najvišeg organa HGI.

"Od samog osnivanja 2002. godine HGI se bez kalkulacije borila za nezavisnu Crnu Goru, članicu NATO saveza i Europske unije. Đukanović je uspješno predvodio sve te procese koji su Crnu Goru pozicionirali u zapadni civilizacijski krug, a što su i programski ciljevi HGI-ja. Svjedoci smo da su društvo i država od posljednjih parlamentarnih izbora nazadovali, a europska perspektiva ozbiljno ugrožena. Pozivamo glasače i simpatizere Hrvatske građanske inicijative da na predstojećim izborima glasaju za Mila Đukanovića kako bi Crna Gora nastavila svoj prozapadni put", saopšteno je iz Hrvatske građanske inicijative.

Bonus video: