Bečić ima najveće šanse, podrška i od manjinskih naroda

Omer Barjaktari, predsjednik opštine Ulcinj: pružam snažnu podršku Bečiću i pozivam sve građane Ulcinja da ga na izborima podrže

27023 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Imajući u vidu da je Aleksu Bečića u kandidaturi za predsjednika Crne Gore do sada podržao najveći broj političkih subjekata u poređenju sa ostalim kandidatima i to Građanski pokret Ura, visoki funkcioneri Grupe građana “Ne damo Nikšić”, Plenum 083, potpredsjendik opštine iz Grupe građana “Ne damo Mojkovac”, Grupa građana “Novi pobjeđuje”, može se zaključiti da ima najveće šanse da uđe u drugi krug predsjedničkih izbora.

Bečića je podržao i predsjednik opštine Ulcinj, Omer Barjaktari.

Tokom svoje posjete Ulcinju, predsjednički kandidat Aleksa Bečić susreo se sa predsjednikom Opštine Ulcinj Omerom Bajraktarijem i predsjednikom Skupštine opštine Ardianom Mavrićem.

Bajraktari je pružio nedvosmislenu podršku Bečiću uoči predsjedničkih izbora koji će se održati 19. marta.

Gradonačelnik Barjaktari se zahvalio na posjeti i istakao: ,,Izuzetno mi je zadovoljstvo što su neke razlike iz prethodnog perioda stavljene po strani i što je došlo do saradnje između građanskih snaga zarad višeg interesa, a to je dobro svih građana Crne Gore. “

Istakao je da smatra da je konačno stvorena osovina građanskih partija koja će biti osnov za širu saradnju u budućnosti i koja će pokrenuti procese koji će našu zemlju voditi ka progresu i ubrzanju procesa evropskih integracija.

Demokratska Crna Gora
foto: Demokratska Crna Gora

BARJAKTARI: POZIVAM SVE GRAĐANE ULCINJA DA GLASAJU ZA BEČIĆA

,,Gospodin Bečić je svojim radom i djelima dokazao koliko mu je stalo do saradnje sa svim političkim subjektima, pa i sa partijama manje brojnih naroda u Ulcinju i drugim opštinama. U prethodnom periodu smo zajednički dokazali da možemo da uradimo mnogo za građane Crne Gore, što su mogli da osjete i građani Ulcinja kroz rješavanje pitanja Valdanosa, Solane, mosta na Bojani te kroz otvaranje procesa privatizacije i mijenjanja loših praksi DPS vlasti.”

Dodao je da je ključ uspjeha u saradnji, dijalogu i građenju mostova saradnje, kojima ćemo naše različitosti pretvoriti u zajedničku snagu.

Demokratska Crna Gora
foto: Demokrtska Crna Gora

,,Pružam snažnu podršku gospodinu Bečiću i pozivam sve građane Ulcinja da ga na izborima podrže za budućeg predsjednika. Ubijeđen sam da će se upravo on naći u drugom krugu i pobijediti, a potom da zajednički proslavimo veliku pobjedu 2. aprila, dan nakon proslave Dana opštine Ulcinj!” , zaključio je Bajraktari.

Demokratska Crna Gora
foto: Demokratska Crna Gora

Aleksa Bečić, nakon što je obišao sve crnogorske gradove, održaće svoju završnu predsjedničku Konvenciju večeras u 19h u Dvorani “Verde” (Donja Gorica - kod UDG-a) u Podgorici, koja ima nekoliko hiljada mjesta za sjedjenje.