Demokrate: Demolirane naše kancelarije u Nikšiću, mafija izabrala tajming na manje od 48 sati prije izbora

"Nakon snažnog udarca zadatog kockarskoj mafiji amandmanom poslanika Moma Koprivice kojim su zabranjeni terminali za klađenje, naslutili smo da će mnogi pokušati da nas poremete u misiji vraćanja pravde onamo gdje joj je mjesto"

21012 pregleda 21 komentar(a)
Staklo na psotorijama Demokrata u Nikšiću, Foto: Demokratska Crna Gora
Staklo na psotorijama Demokrata u Nikšiću, Foto: Demokratska Crna Gora

Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Nikšić saopštio je da su danas u tom gradu drugi put tokom posljednjih 30 dana demolirane kancelarije tog odbora.

"Ko gubi, ima pravo da se ljuti. No, ljutnja se pretvorila u nedopustiv vandalizam i nastavlja se", kažu Demokrate Nikšić u saopštenju.

Navode da je lako zaključiti da se radi o posljednjim trzajima organizovanih kriminalnih grupa koje ovih dana gube sve više članova u akcijama nadležnih državnih organa.

"Nakon snažnog udarca zadatog kockarskoj mafiji amandmanom poslanika Moma Koprivice kojim su zabranjeni terminali za klađenje, naslutili smo da će mnogi pokušati da nas poremete u misiji vraćanja pravde onamo gdje joj je mjesto. Međutim, gospoda moraju da znaju da je Demokrate već osam godina nemoguće uplašiti. Tek ćete da gubite monopole koje ste decenijama sticali a ovo je samo početak na putu na koji smo krenuli, a na kome nam je krajnja destinacija pravna država svakog građanina", navode u saopštenju.

Demokrate Nikšić
foto: Demokratska Crna Gora

Zanimljivo, kažu oni, da je mafija izabrala ovako simptomatičan tajming za vandalizam, nešto manje od 48 sati prije predsjedničkih izbora i završnog udarca koji će im zadati novi, časni predsjednik Crne Gore - Aleksa Bečić.

"Vaše loše predstave znače samo više motivacije za nas i časne ljude u Crnoj Gori koji vam u nedelju presuđuju olovkom. I u jedno budite sigurni, čast se u Crnoj Gori vraća na velika vrata, staklo možete slomiti ali našu čast niste, niti ćete ikad. Klupko se polako odmotava, a odmotaće se do kraja u onom trenutku kada, na vašu žalost, monopol u određenim poslovanjima pređe sa privilegovanih pojedinaca i tajkuna na državu. A to će biti brže nego što mislite", kažu Demokrate.

Oni su pozvali nadležne državne organe da hitno reaguju i procesuiraju počinioce ovog vandalskog čina.

Bonus video: