"Ukoliko bi Bečić odustao od izlaska na izbore i pozvao birače da podrže Milatovića, sve bi bilo završeno u prvom krugu"

"Procenti izmjerenog povjerenja svih relevantnih istraživačkih kuća govore da će Jakov Milatović osvojiti prvo ili eventualno drugo mjesto po broju osvojenih glasova svih punoljetnih građana Crne Gore koji imaju pravo glasa", poručili su iz Pokreta Ne damo Nikšić i NVO Inicijativa Direktne Demokratije

18676 pregleda 44 komentar(a)
Milatović, Foto: Jadranka Ćetković
Milatović, Foto: Jadranka Ćetković

Pokret Ne damo Nikšić i nevladina organizacija (NVO) Inicijativa Direktne Demokratije saopštili su danas da će se u nedjelju 19. marta desiti najvažniji izbori u istoriji Crne Gore.

Oni su dodali da će građani pokušati da konačno zaokruže slobodu i raskinu okove tridesetogodišnje nedemokratske vladavine oličene u predsjedniku Crne Gore i lideru Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću.

Kažu da ukoliko bi i prepoznavanje trenutnih okolnosti u državi i važnost ovih izbora za cijeli narod bilo prepoznato i od strane Alekse Bečića (predsjednički kandidat Demokratske Crne Gore) i ukoliko bi on džentlmenski odustao od izlaska na izbore i pozvao svoje birače da podrže Jakova Milatovića sve bi bilo završeno u prvom krugu izbora.

"Nadamo se da će i Aleksa prepoznati ovaj momenat i izdići se iznad svog i interesa stranke koja ga je nominovala za kandidata za predsjednika Crne Gore i time pokazati da mu je važniji interes cijelog naroda. Taj čin bi, duboko vjerujemo, naišao na nepodijeljeno odobravanje svih građana Crne Gore i širom bi otvorio vrata za buduću saradnju na građanskim principima za koju smo sigurni da bi Jakov Milatović i PES umjeli da vrednuju na pravi način", poručili su iz Pokreta Ne damo Nikšić i Inicijative Direktne Demokratije.

Bonus video: