Palević: Pozivam Milatovića da podrži Bečića na izborima

"Aleksa je pokazao odgovornost i vizionarstvo kada je pozvao Evropu sad na formiranje građanskog bloka koji bi pobijedio u prvom krugu"

7311 pregleda 26 komentar(a)
Palević, Foto: Demokratska Crna Gora
Palević, Foto: Demokratska Crna Gora

Grupa građana "Ne damo Mojkovac" na čelu sa potpredsjednikom Opštine Mojkovac Goranom Palevićem, koji je podržao Aleksu Bečića, pozvala Jakova Milatovića i Pokret Evropa sad da podrže Bečića na predsjedničkim izborima 19. marta.

Palević je u saopštenju Demokratske Crne Gore Bečića nazvao iskusnim borcem protiv DPS režima i čovjeka koji je predvodio liste protiv Demokratske partije socijalista kada neki od kandidata nisu ni bili na listama.

"Aleksa je pokazao odgovornost i vizionarstvo kada je pozvao Evropu sad na formiranje građanskog bloka koji bi pobijedio u prvom krugu. Ipak, kako je ta ponuda grubo odbijena, nejasno je otkud pojedinim facebook NVO inicijativama pravo da uče iskusne borce protiv DPS režima kako se pobjeđuje Đukanović", navode u saopštenju.

Dodaju da je "Ne damo Mojkovac" kao grupa građana učestvovala na izborima.

"Pozivamo Jakova Milatovića da pristupi građanskom bloku, podrži kandidata koji sigurno pobjeđuje i pokvari već viđenu predstavu dva stara druga u drugom krugu", piše u saopštenju.

Kažu i da je Aleksa Bečić čovjek bez mrlje u dugogodišnjoj karijeri.

"Iza kojeg stoji ozbiljna partijska infrastruktura koja ključan preduslov za borbu sa DPS-om u drugom krugu i zbog toga je siguran pobjednik kojeg svi treba da podrže", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: