Krivokapić: Uvjereni u pobjedu Bečića, pozivamo Milatovića da odustane od kandidature i priđe građanskom bloku

"Danas, kada su vidjeli da su daleko od drugog kruga, kolege koje nemaju ni organizaciju ni infrastrukturu, već čisti entuzijazam, i mora se priznati, izvjesnu popularnost, pozivaju onoga ko je nadomak drugog kruga i ko je siguran pobjednik u drugom krugu da podrži njihovog kandidata"

12918 pregleda 18 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Demokratska Crna Gora
Krivokapić, Foto: Demokratska Crna Gora

Grupa građana "Ne damo Nikšić", koja je podržala Aleksu Bečića, a koju čine predsjednica Kluba odbornika u nikšićkoj vlasti, te potpredsjednici i drugi funkcioneri grupe građana, potpuno su uvjereni u pobjedu Alekse Bečića na predsjedničkim izborima, poručila je Nada Krivokapić iz Grupe građana "Ne damo Nikšić".

Kako se navodi u saopštenju Demokratske Crne Gore ona je reagovala na saopštenje Pokreta "Ne damo Nikšić" i nevladine organizacija (NVO) Inicijativa Direktne Demokratije, koji su između ostalog ranije poručili da ukoliko bi Bečić odustao od izlaska na izbore i pozvao birače da podrže kandidata Pokreta Evropa sad jakova Milatovića, sve bi bilo završeno u prvom krugu.

Kako navodi Krivokapić, naročitu podršku Bečić je zaslužio zbog same činjenice da je vizionarski i državnički uputio ponudu Evropi sad.

"Koja je s njihove strane, potpuno nekorektno i nezrelo, okarakterisana kao 'bizarna'. Danas, kada su vidjeli da su daleko od drugog kruga, kolege koje nemaju ni organizaciju ni infrastrukturu, već čisti entuzijazam, i mora se priznati, izvjesnu popularnost, pozivaju onoga ko je nadomak drugog kruga i ko je siguran pobjednik u drugom krugu da podrži njihovog kandidata", kaže ona.

Uputila je poziv Milatoviću.

"Zbog svega navedenog, te činjenice da Aleksin rejting iz dana u dan raste po svim relevantnim, a ne Facebook istraživanjima, pozivamo Jakova Milatovića da odustane od kandidature i pozove birače da glasaju Aleksu Bečića i priđe građanskom bloku koji smo formirali sa Demokratama, Urom i drugim organizacijama sa lokalnog i državnog nivoa", zaključila je Krivokapić.

Bonus video: