Vuković: Podrška Bečiću je lični stav Palevića, najveći dio "Ne damo Mojkovac" podržao Milatovića

"Palević je biran da bude prvi potpredsjednik Opštine Mojkovac, dok u grupi građana ne vrši nikakvu funkciju jer funkcije kao takve i ne postoje"

8208 pregleda 5 komentar(a)
Vuković, Foto: Ne damo Mojkovac
Vuković, Foto: Ne damo Mojkovac

Radonja Vuković iz Grupe građana "Ne damo Mojkovac" (NDMK) saopštio je da je Goran Palević člane te grupe, a nije na njenom čelu.

On je reagovao nakon što je u saopštenju Demokratske Crne Gore navedeno da je Grupa građana "Ne damo Mojkovac" na čelu sa potpredsjednikom Opštine Mojkovac Goranom Palevićem pozvala Jakova Milatovića i Evropu sad da podrže Aleksu Bečića na predsjedničkim izborima.

"Stav gospodina Palevića da podrži Aleksu Bečića je njegov lični stav, a ne stav grupe građana Ne damo Mojkovac", istakao je Vuković.

Tvrdi i da Grupa građana "Ne damo Mojkovac", čiji je član Palević, ne dijeli stavove koji su navedeni u tekstu.

"Grupa građana Ne damo Mojkovac je grupa slobodomislećih članova koji imaju slobodu da iznose lične stavove u javnost. Shodno tome, najveći dio naše grupe je javno podržao gospodina Jakova Milatovića na predstojećim parlamentarnim izborima, a o čemu je javnost obaviještena", kaže Vuković.

Važno je napomenuti, dodaje, da bi podržali i Dejana Vukšića da se kandidovao.

"Grupa građana Ne damo Mojkovac je na prethodnim lokalnim izborima osvojila dva mandata, na osnovu kojih učestvuje u vršenju lokalne vlasti. Gospodin Palević je biran da bude prvi potpredsjednik Opštine Mojkovac, dok u grupi građana ne vrši nikakvu funkciju jer funkcije kao takve i ne postoje", zaključio je Vuković.

Bonus video: