SNP podržao Milatovića: Dobićemo predsjednika dostojnog funkcije

Rezultati prvog kruga izbora za predsjednika Crne Gore "potvrđuju da su u Crnoj Gori učvršćeni ideali velike pobjede od 30. avgusta 2020. godine", smatraju iz SNP-a

10886 pregleda 47 komentar(a)
Foto: Mediabiro
Foto: Mediabiro

Socijalistička narodna partija (SNP) Crne Gore daje punu podršku Jakovu Milatoviću u drugom krugu izbora za predsjednika države, saopšteno je iz te partije.

Iz SNP-a su kazali da će podrška Milatoviću i njegova pobjeda u drugom krugu predsjedničkih izbora značiti ostvarenje onih ciljeva za koje se, kako oni smatraju, SNP bori svih 25 godina svog postojanja.

"Naša podrška Jakovu Milatoviću znači i da će Crna Gora dobiti novog predsjednika koji će dostojno obavljati tu funkciju", naveli su u saopštenju.

Oni smatraju da rezultati prvog kruga izbora za predsjednika Crne Gore "potvrđuju da su u Crnoj Gori učvršćeni ideali velike pobjede od 30. avgusta 2020. godine."

Komentarisali su smanjenje podrške Demokratskoj partiji socijalista (DPS) "za trećinu u odnosu na predsjedničke izbore 2018. godine", napominjući da su "kandidati koji zagovaraju principe velike pobjede od 30. avgusta u zbiru osvojili preko 60% glasova."

"To znači da ćemo svi zajedno 2. aprila da se izborimo za puno razvlašćivanje Mila Đukanovića i DPS-a", kazali su iz SNP-a.

"Sa našim saveznicima nastavljamo i posvećenu borbu protiv organizovanog kriminala i mafije, podizanju životnog standarda građana daljem osnaživanju vladavine prava i demokratije u Crnoj Gori", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: