Pogledajte nova kadrovska rješenja Vlade

Sjednicom koja je 45. po redu, predsjedavao je predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i tom prilikom je razmotreno više kadrovskih pitanja

9542 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Vlada Crne Gore
Foto: Vlada Crne Gore

Đorđije Vujović, Vladimir Lekić i Ana Samardžić razriješeni su iz Odbora direktora HTP „Miločer“ d.o.o. Budva, odlučeno je na današnjoj sjednici Vlade.

Sjednicom koja je 45. po redu, predsjedavao je predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i tom prilikom je razmotreno više kadrovskih pitanja.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Odbora direktora HTP „Miločer“ d.o.o. Budva u sastavu: Marija Huter, Vladimir Lekić i Tijana Đurašević.

Donijeto je Rješenje da se Tamara Gačević odredi za pomoćnicu direktora Uprave za inspekcijske poslove – rukovoditeljku Sektora za zaštitu tržišta i ekonomije, igre na sreću i javne nabavke.

Vlada je donijela i Rješenje o postavljenju Darka Rašovića za pomoćnika direktora Uprave za inspekcijske poslove – rukovodioca Sektora za zaštitu životne sredine, bezbijednost i zdravlje ljudi i zaštitu državnih resursa.

Nebojša Janković je postavljen za pomoćnika direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, a donijetim Rješenjem je Darko Vukčević postavljen za pomoćnika direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

"Vlada je odredila Dina Tutundžića za punomoćnika-predstavnika državnog kapitala na XV vanrednoj Skupštini akcionara „Barske plovidbe“ AD Bar", navodi se u saopštenju Vlade Crne Gore.

Bonus video: