Radunović: Glas za Milatovića je glas za valorizaciju vaše borbe, ne dozvolite da vas neko skrene s puta

"Molim hrabre i odane borce protiv Mila Đukanovića i svega što on simbolizuje da bez izuzetka poslušaju poziv Andrije Mandića i da pored sve opravdane ljutnje, daju konačni doprinos našoj zajedničkom cilju - pomislite samo kako biste gledali na one koji bi u slučaju da je Andrija u drugom krugu, pozivali na bojkot"

29686 pregleda 100 komentar(a)
Radunović, Foto: Screenshot/Youtube
Radunović, Foto: Screenshot/Youtube
Ažurirano: 22.03.2023. 17:13h

Šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović saopštio je da razumije bijes kod pristalica Fronta kad, kako kaže, neko bazira kampanju na jednačini DF=DPS.

"Ali, ne dozvolite da vas neka 'Milojkova baba' skrene sa puta koji smo mi zacrtali, utabali, asfaltirali", dodao je Radunović na Fejsbuku.

Navodi da je sad je ostalo da samo neko presiječe vrpcu.

"Glas za Jakova Milatovića je glas za valorizaciju vaše borbe, vaše žrtve, vašeg nadanja...Glas za Jakova je glas za prolazak kroz cilj putem na kojem ste vi od početka, a na koji su se drugi usput uključivali", istakao je on.

Radunović kaže i da su došli do završnog čina kampanje totalnog otpora i borbe za slobodu, pokrenute još 13. jula 2015. godine, koju su nazvali "Mi ili on".

"Poštovani članovi i simpatizeri Demokratskog fronta, braćo i sestre sa ulica i trgova Crne Gore, sapatnici iz 'marica', sudova, zatvora... Vi ste na svojim i leđima vaših porodica iznijeli najveći teret borbe koja je dovela do pobjede na avgustovskim izborima 2020. Vi, naravno. Vi, koji ste uvijek bili tu da se solidarišete sa svima koji su pokazali makar i zeru odlučnosti i hrabrosti da se suprostave režimu. Vi, koje su drugi 'oslobodioci' godinama posmatrali iza navučene zavjese, dok po kiši ili vjetru prkosite najautoritativnijem režimu u Evropi. Posmatrali su vas i javno proglašavali divljom hordom i radikalnim elementima, jer ste ljestvicu hrabrosti postavili na za njih nedostižan nivo", rekao je Radunović.

Molim hrabre i odane borce protiv Mila Đukanovića i svega što on simbolizuje, kaže Radunović, da bez izuzetka, poslušaju poziv Andrije Mandića, kandidata DF-a u prvom krugu predsjedničkih izbora.

"I da pored sve opravdane ljutnje, daju konačni doprinos našoj zajedničkom cilju. Pomislite samo kako biste gledali na one koji bi u slučaju da je Andrija u drugom krugu, pozivali na bojkot. Svu onu argumentaciju koju biste primijenili da ih ubijedite da glasaju, recite sebi u ogledalu. Jer, Milo Đukanović je s druge strane i vreba. Mi ili on", zaključio je Radunović.

Bonus video: