Muratović: To Montenegro pokušava opstrukciju izbornog procesa, let iz Ciriha 2. aprila pomjerili za kasno uveče

"Jasno je da iza toga stoji pokušaj da naša dijaspora bude osujećena da iskoristi svoje pravo glasa, a nadalje i strah protivkandidata od sve izvjesnijeg poraza"

18429 pregleda 96 komentar(a)
Muratović, Foto: DPS
Muratović, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) koristi priliku da izvijesti javnost o grubom pokušaju zloupotrebe, odnosno direktnom pokušaju opstrukcije izbornog procesa od strane kompanije To Montenegro, saopštio je večeras Boris Muratović, član Izvršnog odbora DPS.

"Naime, prema aktuelnim najavama, pomenuta kompanija pomjerila je uobičajeni termin leta iz Ciriha 2. aprila, za kasne večernje sate. Jasno je da iza toga stoji pokušaj da naša dijaspora bude osujećena da iskoristi svoje pravo glasa, a nadalje i strah protivkandidata od sve izvjesnijeg poraza", istakao je Muratović u saopštenju koje je dostavio DPS.

On je dodao da upozoravaju kompaniju To Montenegro "da se ne bavi stvarima koje podliježu krivičnoj odgovornosti, a naročito ne prema našoj dijaspori, koja je uvijek bila lojalna svojoj državi".

"Naravno, šta god da učine, neće spriječiti crnogorske birače da iskažu svoj stav, a naročito ne dijasporu, kojoj je Vlada u kojoj je bio i Jakov Milatović na sve načine željela uskratiti pravo glasa u domovini", zaključio je Muratović.