Milatović u Danilovgradu: Drugog aprila stižemo do cilja

"Bilo je teško, bilo je trnja u prvom krugu, ali što nas ne slomi, samo nas ojača"

10878 pregleda 6 komentar(a)
Sa konvencije u Danilovgradu, Foto: Pokret Evropa sad
Sa konvencije u Danilovgradu, Foto: Pokret Evropa sad

Ne smijemo da pokleknemo, jer ulog je veliki i u pitanju je budućnost cijele Crne Gore. Drugog aprila stižemo do cilja. Zapečatimo pobjedu, poručio je jakov Milatović, predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Kako iz PES-a navode u saopštenju, Milatović je to rekao na konvenciji održanoj u Danilovgradu.

Dodaju da se zahvalio svima koji su ga podržali u prvom krugu izbora i istakao je da će ukazano povjerenje zadržati i opravdati nakon pobjede nad Milom Đukanovićem.

Jakov Milatović, pokret Evropa sad
foto: Pokret Evropa sad

"Bilo je teško, bilo je trnja u prvom krugu, ali što nas ne slomi, samo nas ojača. Sve što biva, tome smo i naredni, jer imamo cilj i vjerujemo u bolje dane i vjerujemo u bolju Crnu Goru. A bolji dani su pred Danilovgradom i cijelom Crnom Gorom", istakao je Milatović.

Navodi da u Danilovgradu postoje svi preduslovi za razvoj.

"A, sa pravim ljudima kakav je predsjednik Opštine Aleksandar Grgurović preporodiće se ovaj grad. Ljudi će dobiti vjetar u leđa, pokrenuće se, širiće se i optimizam i porodice i biznisi", rekao je Milatović.

Jakov Milatović, pokret Evropa sad
foto: Pokret Evropa sad

Pozvao je građane da i u drugom krugu u velikom broju izađu na birališta...

"I odaberu bolju budučnost i uspjeh Crne Gore, a u prošlost pošalju najveći teg koji koči progres Crne Gore", zaključio je Milatović.