Živković: Pobjeda Đukanovića biće pobjeda Crne Gore

Prema riječima Živkovića, kako se primiče izborni dan, tako je sve više informacija sa terena koje "nedvosmisleno ukazuju da će predsjednik države Milo Đukanović u nedjelju ostvariti novu veliku izbornu pobjedu"

12687 pregleda 100 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Član Predsjedništva i šef Kluba poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković poručio je da će pobjeda lidera te partije Mila Đukanovića biti pobjeda Crne Gore.

"Neće to biti samo njegova i pobjeda Demokratske partije socijalista i svih naših partnera koji su javno podržali njegovu kandidaturu - već će u pitanju biti pobjeda čitave Crne Gore, građanske i evropske, one koja je samosvjesna i koja počiva na međukonfesionalnoj slozi i saradnji", kazao je on.

Prema njegovim riječima, kako se primiče izborni dan, tako je sve više informacija sa terena koje "nedvosmisleno ukazuju da će predsjednik države Milo Đukanović u nedjelju ostvariti novu veliku izbornu pobjedu".

"Uzalud protivnicima sve što rade, pa i to što na svaki način pokušavaju narušiti ustavno pravo crnogorskim biračima i našoj dijaspori - nikoga oni neće zaplašiti, a u nedjelju će dobiti najbolji i demokratski odgovor na sve pokušaje zastrašivanja, pritisaka i ucjena", piše u saopštenju.

Naglašava da se Crna Gora "nikad nije dala vezati", te da će tako biti i ovog puta.

"Od nedjeljne pobjede kreće demokratska borba za povratak naše države na evropski kolosijek, sa kojeg su je pokušali izgurati apostoli i oni kojima bespogovorno služe", kazao je Živković.

Bonus video: