Milatović: Snažan ekonomski razvoj biće podstaknut i kroz valorizaciju svih potencijala Ulcinja

"Drago mi je da u Ulcinju znaju koliko je značajan 2. april i što ćemo ga zajednički učiniti datumom kada je režim konačno pao"

21417 pregleda 22 komentar(a)
Milatović i Bajraktari, Foto: Pokret Evropa sad
Milatović i Bajraktari, Foto: Pokret Evropa sad

Tokom predsjedničkog mandata uvešću Crnu Goru u Evropsku uniju, a snažan ekonomski razvoj biće podstaknut i kroz valorizaciju svih potencijala Ulcinja, poručio je Jakov Milatović, kandidat Pokreta Evropa sad u drugom krugu predsjedničkih izbora, 2. aprila.

Kako PES navodi u saopštenju on je to poručio tokom današnjeg boravka u Ulcinju.

"Drago mi je da u Ulcinju znaju koliko je značajan 2. april i što ćemo ga zajednički učiniti datumom kada je režim konačno pao", istakao je Milatović.

Iz PES-a dodaju da je Milatovića u Ulcinju dočekao predsjednik opštine Omer Bajraktari koji je rekao da će "Jakov Milatović sa pozicije predsjednika snažno podržati ekonomski i ekološki razvoj ove opštine".

Milatović je dodao i da su oslobođeni od straha i pritiska, cijelom zemljom pronijeli zdravu viziju o Crnoj Gori.

"Onu viziju u kojoj su svi njeni građani i građanke najveće bogatstvo, onu u kojoj svi jednako uživaju privilegije života u ovako lijepoj zemlji. Zahvalan sam svima koji su odabrali ideju o opštem dobru i ponosan na istoriju koju stvaramo zajedno", zaključio je Milatović.

Jakov Milatović, Ulcinj
foto: Pokret Evropa sad

PES navodi i da su na tribini govoril i Ilir Harasani, član Glavnog odbora GP URA i Bojan Ćetković, šef odbornika Demokratske Crne Gore Ulcinj.

Bonus video: