Milatović: Đukanović prepoznatljivim metodama plaši građane, Crnoj Gori je dosta lažnih branitelja

Milatović je rekao kako vjeruje da će Barani u nedjelju izaći na izbore i neće dozvoliti da budu izmanipulisani, kako on kaže "istim pričama koje slušamo trideset godina"

10636 pregleda 20 komentar(a)
Konvencija u Baru, Foto: Pokret Evropa sad
Konvencija u Baru, Foto: Pokret Evropa sad

Kada dođu ljudi koji će shvatiti važnost luke, poziciju, širinu i povezanost, ovaj grad će procvjetati, kazao je kandidat Pokreta Evropa sad u drugom krugu predsjedničkih izbora Jakov Milatović.

On je na konvenciji, održanoj u Baru, poručio da će učiniti sve da ekonomija procvjeta, dodajući da je do sada "cvjetao šverc".

"Kraj je mračnog doba, slijedi vrijeme napretka”, kazao je Milatović.

Prema njegovim riječima uradiće sve da Bar bude grad otvorenih vrata.

“Ako je ovo grad sa toliko sunca, sa planinama u zaleđu, sa dvije obale, sa bogatom istorijom i kulturom koja jedva čeka da bude svijetu prikazana, zaista ne vidim razloga da tako i ne bude", dodao je.

Govoreći o promjenama koje će uslijediti odmah nakon 2. aprila rekao je da “gdje ima nade, ima i napretka”.

Istakao je da "Đukanović prepoznatljivim metodama plaši građane, "plaši ljude Jakovom Milatovićem", ali kako on smatra, Crnoj Gori je dosta lažnih branitelja, jer "gorih neprijatelja Crnoj Gori ne treba."

“Ja vidim svjetlo na kraju ovog Đukanovićevog mračnog doba, vidim svjetlo jer vidim ljude ispred sebe", kazao je Milatović.

Jakov Milatović na konvenciji u Baru
Jakov Milatović na konvenciji u Barufoto: Pokret Evropa sad

Komentarišući podršku od strane pokreta i partija iz Bara naglasio je da cijeni podršku svakog, kako on kaže, slobodnog pojedinca koji je istupio i pružio podršku.

"Znam da to nije lako u Crnoj Gori, pa ni u Baru ili bilo kojem drugom gradu ali upravo ta podrška znači da je ljudima toga dosta i da ne žele više da slušaju laži”, rekao je Milatović.

Dodao je kako vjeruje da će Barani u nedjelju izaći na izbore i neće dozvoliti da budu izmanipulisani, kako on kaže "istim pričama koje slušamo trideset godina".

"Do sada vjerujem da sam se dokazao kao porodičan, a ne poročan čovjek. Kao radan i posvećen i kao čovjek koji svaki posao obavlja odgovorno i do kraja. Tako će biti i kad postanem predsjednik i slobodno me držite za riječ. Svim srcem želim da vidim uspješan Bar i cijelu Crnu Goru i znam da ćemo zajedno uspjeti u tome”, naglasio je Milatović.

Goran Đurović
Goran Đurovićfoto: Pokret Evropa sad

Na konvenciji su govorili i član predsjedništva URA-e Goran Đurović, poslanica DF-a Maja Vukićević, predsjednik OO Demokrata Bar Dragan Tufegžić, potpredsjednica partije Biram Bar Irina Dabović, potpredsjednica PES-a Olivera Injac, sekretar OO PES Bar Nikola Vojvodić i sekretar i član OO PES Vera Vujošević, piše u saopštenju Pokreta Evropa sad.

Bonus video: