SOBNOR podržao Milatovića: Za Crnu Goru zajedništva a ne svađa

"Svih ovih godina postojanja i rada organizacija je vršila snažnu
misiju na razvoj svijesti kod generacije građana Crne Gore o potrebi
razvijanja ljubavi prema svojoj domovini i jedinstva među narodima i
narodnostima, razvoju skladnih međuljudskih i međukonfensionalnih
odnosa kod nas i šire", navodi se u saopštenju

6170 pregleda 11 komentar(a)
Milatović, Foto: Boris Pejović
Milatović, Foto: Boris Pejović

Savez organizacije boraca Narodnooslobodilačkog rata Crne Gore (SOBNOR) podržao je predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, u susret drugom krugu predsjedničkih izbora zakazom za 2. april.

"Milatović posjeduje sve kvalitete da uspješno vrši ovu najodgovorniju funkciju u Crnoj Gori. Glasati za njega, glasamo za svijetlu budućnost i prosperitet Crne Gore i njenih građana. Za Crnu Goru s pogledom u budućnost a ne u prošlost, Crnu Goru zajedništva a ne svađa", navodi se u saopštenju SOBNOR -a.

Zato SOBNOR podržava kako kažu, mladog, odgovornog, perspektivnog i od građana prepoznatog čovjeka i političara, Jakova Milatovića.

Ističu da su nekog javno podržali po prvi put od osnivanja i društvene promjene koje su se desile krajem 2020. godine u Crnoj Gori.

"Do tada nismo imali podršku niti bili miljenici ranijeg aktuelnog režima, već u najvećoj mogućoj mjeri diskriminisani", ističu iz SOBNOR -a.

Dodaju da su organizacija koja baštini izvorne ideje i tekovine slavne revolucije, te da su osnovani daleke 1948. godine.

"Kao punopravni član Evropske federacije antifašista, ovih dana organizacija slavi 75. godina uspješnog rada i djelovanja", kazali su iz SOBNOR -a.

"Svih ovih godina postojanja i rada organizacija je vršila snažnu misiju na razvoj svijesti kod generacije građana Crne Gore o potrebi razvijanja ljubavi prema svojoj domovini i jedinstva među narodima i narodnostima, razvoju skladnih međuljudskih i međukonfensionalnih odnosa kod nas i šire", navodi se u saopštenju. "Vjerujemo u zajedničku Crnu Goru! Zato 2. aprila građanke i građani pobjeđuju", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: