Eraković: Policija bez ikakvog povoda pretresla naše prostorije u Rastocima

Potpredsjednik DPS-a naveo da se veća grupa okupila ispred njihovih prostorija u izbornom štabu u MZ Rastoci, fotografisala, verbalno provocirala i da kada im nije pošlo za rukom da isprovociraju aktiviste da je onda, kako je rekao, djelovala policija

62971 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Jevto Eraković na konferenciji za novinare kazao je da su "kriminalne strukture" pokušale da isprovociraju njihove aktiviste u MZ Rastoci, u Nikšiću.

On je kazao da je nakon nakon policija "bez ikakvog povoda" pretresla njihove prostorije u toj mjesnoj zajednici i, kako je istakao, nije našla ništa.

Prema njegovim riječima, veća grupa se okupila ispred njihovih prostorija u izbornom štabu u MZ Rastoci, fotografisala, verbalno provocirala i kada im nije pošlo za rukom da isprovociraju aktiviste da je onda, kako je rekao, djelovala policija.

Kazao je da očekuje sa policija saopšti imena onih koji su pokušali da poremete izborni proces u Nikšiću, kao i da pokažu sudski nalog na osnovu kojeg su pretresli njihove prostorije.

Bonus video: