Mandić: Očekujem veliku narodnu pobjedu

"Imamo veliku priliku da raskrstimo sa režimom Mila Đukanovića", kazao je Mandić

8754 pregleda 28 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Predsjednik Novce srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da na predsjedničkim izborima očekuje pobjedu kandidata Pokreta Evropa sad Jakova milatovića.

On je, kako je saopšteno iz DF-a, kazao da je ovo jedan od najvažnijih dana za Crnu Goru i da očekuje veliku narodnu pobjedu.

Mandić je naveo i da ga raduje što će Demokratski front dati ključni doprinos da pobjeda bude ubjedljiva.

"Imamo veliku priliku da raskrstimo sa režimom Mila Đukanovića", kazao je Mandić.

On je dodao da je oko dvije i po hiljade aktivista Demokratskog fronta na biračkim mjestima širom Crne Gore, sprečavajući potencijalnu izbornu krađu.

"Petnaest dana smo obilazili naše glasače. Pozvali ih da svi izađu na izbore, a naš kol centar potvrdio da će oni izaći i dati podršku kandidatu Jakovu Milatoviću kako bi se ispunio najvažniji cilj da Crna Gora krene naprijed, a ona ne može krenuti naprijed dok se ne oslobodi Mila Đukanovića i njegovog režima", rekao je on.

Mandić je dodao i da će ta "velika narodna pobjeda otvoriti nova vrata i nove mogućnosti svim dobrim ljudima u Crnoj Gori".

"I da se večeras stiču uslovi da Crna Gora krene u ozbiljnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala i postane demokratsko i sređeno društvo", rekao je Mandić.

Bonus video: