Joanikije čestitao Milatoviću: Uvjereni smo da ćete biti mudar i dostojan predsjednik svih građana

"Srdačno Vam čestitamo časno zasluženu pobjedu na jučerašnjim predsjedničkim izborima, sa željom da Vaše upravljanje Crnom Gorom bude srećno, mirno i na opšte zadovoljstvo svih njenih građana", kazao je mitropolit crnogorsko-primorski

16561 pregleda 50 komentar(a)
Joanikije, Foto: Boris Pejović
Joanikije, Foto: Boris Pejović

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije čestitao je jednom od lidera Pokreta Evropa sad Jakovu Milatoviću pobjedu na jučerašnjim predsjedničkim izborima.

"Širinom Vašeg srca, pravednošću, znanjem i velikom stvaralačkom energijom zaslužili ste visoko povjerenje naroda Crne Gore koji Vas je demokratski izabrao za njenog novog predsjednika. Uvjereni smo da ćete biti mudar i u svemu dostojan predsjednik svih građana Crne Gore, koji će Vam nesumnjivo dati snažnu podršku da našu otadžbinu učinite državom vladavine prava i pravde, zemljom bratske sloge i slobode, bogatom i uglednom u cijelom svijetu. Srdačno Vam čestitamo časno zasluženu pobjedu na jučerašnjim predsjedničkim izborima, sa željom da Vaše upravljanje Crnom Gorom bude srećno, mirno i na opšte zadovoljstvo svih njenih građana", naveo je Joanikije u čestitki, kako je saopšteno iz Mitropolije.

Bonus video: