Injac: Da li ću biti gradonačelnica Podgorice odlučiće se na partijskim organima

"Rekla sam šta je bio moj primarni cilj da uđem u politiku, da se pridružim pokretu i da radim posao koji budem preuzela, tako da će neko skorije vrijeme dati odgovore i na ovo pitanje", kazala je Injac

17204 pregleda 48 komentar(a)
Injac, Foto: Screenshot/Youtube/RTVNK
Injac, Foto: Screenshot/Youtube/RTVNK

Potpredsjednica Pokreta Evropa sad (PES) Olivera Injac, sapštila je da će se na partijskim organima odlučiti da li će ona biti gradonačelnica Podgorice.

Ona je gostujući u emisiji "VOX POPULI" na Radio televiziji Nikšić (RTVNK), na pitanje da li će biti gradonačelnica Podgorice, istakla da još uvijek ne može dati odgovor.

"O svemu će se odlučivati na partijskim organima u relativno kratkom periodu, tako da će javnost biti odmah upoznata. Rekla sam šta je bio moj primarni cilj da uđem u politiku, da se pridružim pokretu i da radim posao koji budem preuzela, tako da će neko skorije vrijeme dati odgovore i na ovo pitanje", kazala je Injac.

Komentarisala je rezultate drugog kruga predsjedničkih izbora u kome je kandidat PES Jakov Milatović pobijedio kandidata Demokatske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića.

"Mislim da je ovo pobjeda slobodne Crne Gore i to je rezultat jučerašnjih izbora dokazao. Crne Gore koja želi da vidi napredak, da što prije pobijedi podjele i ide putem progresa, razvoja, stabilnosti i evropske perspektive. To su načela pokreta kojem sam pristupila ljetos i u kojem sam potpredsjednica", kazala je Injac.

Bonus video: