Radunović: Režimska kasta smatra da joj je sve dozvoljeno

"Prijetnje i psovke koje su braća premijera Markovića uputila novinaru Otaševiću, kao i nekim aktivistima Demokrata, zaslužuju svaku osudu i prezir", rekao je Radunović
61 pregleda 8 komentar(a)
Slaven Radunović, Foto: Savo Prelević
Slaven Radunović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.09.2017. 15:13h

Funkcioner Demokratskog fronta Slaven Radunović kazao je da prijetnje i psovke koje su braća premijera Duška Markovića uputila novinaru "Dana" Vladmiru Otaševiću, kao i aktivistima Demokrata zaslužuju svaku osudu i prezir.

Demokrate su danas saopštile da je "brat premijera Markovića, Radoje Marković, direktno nasrnuo na naše aktiviste, obraćajući im se salvom uvreda, uz direktnu prijetnju "Sve ću vas pobiti, vi ste lopovska organizacija".

Mojkovčanin Velizar Marković, brat premijera Duška Markovića, prijetio je sinoć ubistvom novinarima "Dana", navodi se u današnjem broju tog lista

"Prijetnje i psovke koje su braća premijera Markovića uputila novinaru Otaševiću, kao i nekim aktivistima Demokrata, zaslužuju svaku osudu i prezir. Ovo je još jedan primjer osionosti režimske kaste, koja se potpuno odvojila od svog naroda i smatra da joj je sve dozvoljeno. Mi iz Demokratskog fronta, koji godinama vodimo bespoštednu bitku sa kriminalnim režimom i njegovim slugama na svim poljima, mi koji smo hapšeni, prebijani, trovani, suđeni, finansijski mrcvareni - znamo da na ovakve pojave treba reagovati odmah, dok su još prijetnje u povoju, kako ne bi vremenom dobile ozbiljniju formu, sličnu onoj koja se primjenjuje nad DF-om. To ni neprijatelju ne bismo poželjeli. Mi ovaj nemili događaj nećemo nazvati političkom namještaljkom između njenih aktera," kako bi jedni drugima dizali rejting". Niti unaprijed dogovorenim rijalitijem. Nazivamo ga pravim imenom: siledžijskim, primitivnim ponašanjem lokalnih kabadahija, koji ovu državu smatraju privatnim vlasništvom", kazao je Radunović.

Bonus video: