Tičić: Lideri DF-a da prestanu ugrožavati egzistenciju građana Budve zbog ličnih interesa

"Saosjećajući sa ljudima koji su zaposleni u lokalnoj samoupravi, pozivamo lidere budvanskog DF na čelu sa Nikolom Jovanovićem da prestanu da, štiteći svoje lične i uskopartijske interese, ugrožavaju egzistenciju građankama i građanima ovog grada", poručio je Tičić

6968 pregleda 9 komentar(a)
Tičić, Foto: DPS
Tičić, Foto: DPS

Lider budvanskog odbora Demokratske partije socijalista Milan Tičić pozvao je lidere lokalnog Demokratskog fronta da prestanu sa ugrožavanjem egzistencije zaposlenih u lokalnoj administraciji.

"Saosjećajući sa ljudima koji su zaposleni u lokalnoj samoupravi, pozivamo lidere budvanskog DF na čelu sa Nikolom Jovanovićem da prestanu da, štiteći svoje lične i uskopartijske interese, ugrožavaju egzistenciju građankama i građanima ovog grada", poručio je Tičić.

Podsjećamo, predsjednik Skupštine opštine Budva Nikola Jovanović kazao je da zaposleni u Opštini i lokalnim preduzećima neće na vrijeme primiti aprilsku platu. U Opštini Budva radi oko hiljadu osoba.

Funkcionisanje grada je u blokadi nakon hapšenja predsjednika Opštine Mila Božovića, koji se nalazi u pritvoru.

Tičić je na svom Tviteru istakao i da će ukoliko se ne izaberu potpredsjednici Opštine Budva, grad uoči turističke sezone biti u potpunoj blokadi.

Predsjednik Opštine Budva Milo Božović je uhapšen 13. aprila, a Specijalno državno tužilaštvo (SDT) sumnjiči ga za stvaranje kriminalne organizacije i šverc kokaina.

Tokom saslušanja negirao je optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Bonus video: