TV Vijesti: Bajčetić napustio Pokret za promjene

Zbog izgleda poslaničke liste PZP-a, ali i razlaza te partije sa dosadašnjim partnerima iz DF-a, koji je ozvaničen juče, nezadovoljni su i neki opštinski odbori PZP-a

30989 pregleda 38 reakcija 38 komentar(a)
Bajčetić, Foto: Luka Zeković
Bajčetić, Foto: Luka Zeković

Poslanik i portparol Pokreta za promjene Nikola Bajčetić podnio je ostavku na sve funkcije u toj partiji i napustio je nakon 13 godina, prenosi Televizija Vijesti.

Razlog Bajčetićevog odlaska je, kako navodi TV Vijesti, nezadovoljstvo izgledom vrha poslaničke liste PZP-a za predstojeće vanredne parlamentarne izbore, na kojem su dugogodišnji čelni ljudi te stranke Nebojša Medojević, Branko Radulović i Branka Bošnjak.

Bajčetić, koga nema na listi koju je PZP predao sinoć, smatrao je da je potrebno podmlađivanje i osvježenje liste PZP-a, odnosno da je predvode novi ljudi, nakon što su to uradile i mnoge druge partije, u susret izborima 11. juna.

TV Vijesti prenosi i da su zbog izgleda poslaničke liste PZP-a, ali i razlaza te partije sa dosadašnjim partnerima iz Demokratskog fronta, koji je ozvaničen juče, nezadovoljni i neki opštinski odbori PZP-a.

Bonus video: