Vuković Sekulović nova potpredsjednica URE, Golović novi član Predsjedništva

Vuković Sekulović je u obraćanju nakon što je izabrana za potpredsjednicu partije istakla, da je ponosna na ekipu URE sa kojom od 2015. godine dijeli iste vrijednosti i iste snove

11683 pregleda 8 komentar(a)
Vuković Sekulović i Golović, Foto: Građanski pokret URA
Vuković Sekulović i Golović, Foto: Građanski pokret URA

Milena Vuković Sekulović izabrana je za novu potpredsjednicu Građanskog pokreta URA, dok je Dušan Golović, predsjednik nikšićkog odbora URE i predsjednik Odbora direktora Monteputa izabran za novog člana Predsjedništva.

To je saopšteno iz Građanskog pokreta URA, a Vuković Sekulović i Golović izabrani su na juče održanoj sjednici Glavnog odbora.

Vuković Sekulović je u obraćanju nakon što je izabrana za potpredsjednicu partije istakla, da je ponosna na ekipu URE sa kojom od 2015. godine dijeli iste vrijednosti i iste snove.

"Građanski pokret URA je ledolomac na političkoj sceni Crne Gore. Obećavam da će URA ostati takva i da će donijeti Crnoj Gori perspektivu evropske, građanske i ekološke države. Pozivam sve građane da se pridruže URI u hrabroj i iskrenoj borbi za Crnu Goru na pravom putu", kazala je Vuković Sekulović.

Iz URE su kazali da su Vuković Sekulović i Golović se visoko na poslaničkoj listi te partije za predstojeće parlamentarne izbore koji će se održati 11. juna.

Bonus video: