Vojinović: Ni sa kim nisam pregovarao da budem na izbornoj listi

Vojinović je kazao da je tačno da nije prihvatio da bude poslanički kandidat na listi SNP-a, kao i to da nije bio na sjednici Glavnog odbora te stranke

15032 pregleda 14 komentar(a)
Vojinović, Foto: Luka Zeković
Vojinović, Foto: Luka Zeković

Funkcioner Socijalističke narodne partije, ministar prosvjete Miomir Vojinović, kazao je da nije tačno da je sa bilo kim pregovarao o tome da se njegovo ime nađe na bilo kojoj poslaničkoj listi.

"U vezi sa spekulacijama koje su se pojavile u medijima o mom napuštanju partije i navodnom vođenju pregovora sa drugim političkim subjektima, radi objektivnog informisanja javnosti, koristim priliku da vas obavijestim da je tačno da nisam prihvatio kandidaturu za poslanika na listi Socijalističke narodne partije i da nisam prisustvovao jučerašnjoj sjednici Glavnog odbora SNP. Netačni su navodi da sam sa bilo kim pregovarao o tome da se moje ime nađe na bilo kojoj poslaničkoj listi", saopštio je Vojinović.

"Vijesti" su sinoć objavile da su SNP napustili Vojinović, predsjednica Skupštine Danijela Đurović, ministar pravde Marko Kovač i član predsjedništva SNP-a Nebojša Vuksanović.

Objavljeno je i da je Vojinović pregovarao sa Demokratama i Građanskim pokretom URA, prema tvrdnjama više izvora iz te koalicije.

Vuksanović je danas kazao "Vijestima" da nije tačno da je napustio tu stranku.

Bonus video: