Popović: Osuđujem uvrede upućene Jelušić i Zoronjić

"Najoštrije osuđujem uvrede izrečene na račun koleginica poslanica Jelušić i Zoronjić, koje je autor, muški sakriven pod plaštom anonimnosti, izrekao u otrovnom tekstu na jednom opskurnom portalu", kazala je Popović

4987 pregleda 3 komentar(a)
Popović, Foto: Press centar Demokrata
Popović, Foto: Press centar Demokrata

Vrijeđanje dostojanstva poslanica i žena uopšte, potpuno je strano crnogorskom moralnom kodu i invazija izopačenosti ka crnogorskoj kulturi pojava je na koju se ne bi smjelo sjedjeti skrštenih ruku, poručila je potpredsjednica i poslanica Demokratske Crne Gore Zdenka Popović.

Ona je osudila uvrede napisane u tekstu na portalu "Aktuelno" koje su upućene poslanicama Boženi Jelušić i Suadi Zoronjić.

"Najoštrije osuđujem uvrede izrečene na račun koleginica poslanica Jelušić i Zoronjić, koje je autor, muški sakriven pod plaštom anonimnosti, izrekao u otrovnom tekstu na jednom opskurnom portalu", kazala je Popović.

Tekst je, napominje, nepotpisan što je, kako kaže, razumljivo jer je "autoru ispod nivoa" da potpisuje tekstove u kojima se vrijeđaju poslanice.

"Na ovom portalu, čije je tekstove, ako se već čitaju, najprimjerenije čitati u adekvatnoj zaštitnoj opremi, recimo kombinezonu za zaštitu od radijacije i govora mržnje", dodala je.

Ma ovakve postupke, smatra Popović, mora se na vrijeme reagovati.

"Ukoliko je u slučaju ovog opskurnog portala još moguće na vrijeme reagovati, pošto već dugo pratimo njihov slučaj i sva je prilika da njihovo stanje perzistira", zaključila je.

Bonus video: