Milatović: Svi da se okupimo oko ljubavi prema Crnoj Gori

"Pred nama je vrijeme zajedničkih pobjeda koje ćemo izvojevati pameću i odlučnošću, znanjem i mudrošću, radom i zalaganjem, stvarajući ekonomski prosperitet i državu jednakih šansi, snažnih institucija, i zadovoljnih građana", kazao je predsjednik

4608 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Milatović, Foto: Luka Zeković
Milatović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Jakov Milatović kazao je da 21. maj - Dan nezavisnosti, treba da bude još jedan podstrek da se "svi okupimo oko zajedničkog imenitelja - ljubavi prema našoj državi" i da "slavimo sa još snažnijom vjerom u bolje sjutra".

"Pred nama je vrijeme zajedničkih pobjeda koje ćemo izvojevati pameću i odlučnošću, znanjem i mudrošću, radom i zalaganjem, stvarajući ekonomski prosperitet i državu jednakih šansi, snažnih institucija, i zadovoljnih građana. Još jednom vam se svima od srca zahvaljujem! Živjela Crna Gora", napisao je Milatović na Tviteru.

"Svim građankama i građanima Crne Gore čestitam 21. maj - Dan nezavisnosti! Neka ovaj veliki datum bude još jedan podstrek da se svi okupimo oko zajedničkog imenitelja - ljubavi prema našoj državi i da slavimo sa još snažnijom vjerom u bolje sjutra", zaključio je on.

Bonus video: