Đurašković: Milatović da napusti poziciju u PES-u, sastanak bez teme je ništa osim aktivno uključivanje u kampanju

"Poštujem funkciju predsjednika i sigurno da ćemo se nakon izbora, nakon što dobijemo legitimitet birača, odazvati pozivu i bez obzira na razlike sarađivati za našu kuću"

21912 pregleda 196 reakcija 72 komentar(a)
Đurašković, Foto: Prijestonica Cetinje
Đurašković, Foto: Prijestonica Cetinje

Sastanak bez teme i bez zakonske potrebe u ovom trenutku je ništa osim aktivno uključivanje u kampanju u kojoj bi predsjednik Jakov Milatović trebalo da bude neutralan, poručio je Nikola Đurašković, nosilac liste "SDP - Za našu kuću" na predstojećim parlamentarnim izborima i aktuelni gradonačelnik Cetinja.

On je reagovao nakon što je ranije danas Milatović najavio da će već sjutra (četvrtak) svi nosioci izbornih lista za vanredne parlamentarne izbore 11. juna dobiti poziv za sastanak.

"Pozivam ga da što prije napusti poziciju zamjenika predsjednika Pokreta Evropa sad (PES) i da se u ovoj kampanji ponaša neutralno. Razgovor radi razgovora i slika u kojoj nas on okuplja i miri, u ovom trenutku nije potrebna", dodao je Đurašković u saopštenju Socijaldemokratske partije.

Dodaje da "u našoj kući ima mjesta za sve".

"I poštujem funkciju predsjednika i sigurno da ćemo se nakon izbora, nakon što dobijemo legitimitet birača, odazvati pozivu i bez obzira na razlike sarađivati za našu kuću", zaključio je Đurašković.

Bonus video: