Čelanović: Više od pet hiljada glasova na predsjedničkim izborima garancija su evropskog Kotora

"Lista 'Zajedno' nema alternativu, jer su na njoj neki od najuspješnijih Kotorana", kazao je

6067 pregleda 11 komentar(a)
Čelanović, Foto: SD
Čelanović, Foto: SD

Više od pet hiljada glasova na predsjedničkim izborima garancija su evropskog Kotora i toga da na narednim lokalnim izborima evropska i građanska opcija preuzima vlast, poručio je generalni sekretar Socijaldemokrata Miloš Čelanović prilikom predstavljanja programa liste "Zajedno".

Čelanović je dodao da Kotor i njegovi građani "ne smiju upasti u indiferentnost", podsjetivši, kako je saopšteno, na slučaj "Kotoranina kome je zbog radova urušena kuća, a koji je ostao bez adekvatne reakcije lokalnih vlasti."

"Lista 'Zajedno' nema alternativu, jer su na njoj neki od najuspješnijih Kotorana, tu su doktori nauka, magistri, ljudi ostvareni u svojim profesijama i sa dobrim namjerama, i zato ima izbora i zato je ova lista bez konkurencije", dodao je Čelanović.

Predstavljajući program liste "Zajedno", posebno je naglasio da se taj program bavi socijalno ugroženima, penzionerima, pomorcima, te oblašću turizma, a osvrnuo se i na otkazivanje Sea Dance festivala. "Kad je Sea Dance bio organizovan, ova vlada je pravila selfije tamo. Sad kad ga nema, svi se prave mrtvi. Nema veze, biće Guče", rekao je Čelanović.

Bonus video: