Čelanović: Plate će se povećati na osnovu rada, a ne zaduživanja

"Samo treba da radimo pametno umjesto avanturistički, kako nam sve što radimo danas ne bi brzo došlo na naplatu", zaključio je Čelanović

5092 pregleda 11 komentar(a)
Čelanović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Čelanović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Nastavak kapitalnih projekata, koji su gotovo svi stopirani, i vraćanje stope poreza na dobit na 9 odsto, samo su neki od ciljeva koje smo zacrtali, poručio je kandidat za poslanika liste "Zajedno! Za budućnost koja ti pripada - Danijel Živković" Miloš Čelanović.

On je kazao da je jedan od prioriteta liste "Zajedno" rast prosječne zarde za 50 odsto, do kraja mandata naredne vlade, dodajući da to planiraju da postignu radom a ne zaduživanjem.

"Nastavak kapitalnih projekata koji su gotovo svi stopirani i vraćanje stope poreza na dobit na 9 odsto, samo su neki od ciljeva koje smo zacrtali, a sada imamo ekonomski populizam koji se temelji na zabludi da nije potrebno raditi da bismo trošili, odnosno da je moguće dobro živjeti bez truda", dodao je Čelanović.

Nasuprot tome, rekao je, program liste "Zajedno" nudi konkretne mjere koje, kako kaže, imaju za cilj stvaranje stabilne ekonomske osnove za nove ideje i projekte.

"Samo treba da radimo pametno umjesto avanturistički, kako nam sve što radimo danas ne bi brzo došlo na naplatu", zaključio je Čelanović.

Bonus video: