Spajić: Služiću se politikom dok mogu da pravim izvanredne rezultate, građani će odrediti moje trajanje

Prema njegovim riječima, potrošene su decenije naših života na prazna obećanja i razne teorije o boljem životu, a sada su građani napokon osjetili nadu u bolju budućnost

6605 pregleda 19 komentar(a)
Foto: PES
Foto: PES

Lider Pokreta Evropa sad i nosilac liste na parlamentarnim izborima Milojko Spajić poručio je da će se politikom služiti sve dok bude pravio izvanredne rezultate za ekonomiju i društvo Crne Gore.

On je tokom kampanje obišao Berane i Andrijevicu.

„Nijesam neko ko planira da se zadrži u politici 30 godina, posebno ako ne mogu da isporučim značajne rezultate. Zbog toga, građani će kroz svoje slobodno iskazano mišljenje odrediti moje trajanje u politici. Vjerujem samo u taj sud i opipljive rezultate koje mogu da isporučim u dogledno vrijeme“, kazao je Spajić.

Milojko Spajić u Beranama i Andrijevica
foto: PES

Prema njegovim riječima, potrošene su decenije naših života na prazna obećanja i razne teorije o boljem životu, a sada su građani napokon osjetili nadu u bolju budućnost.

„Vrijeme je da dočekamo bolje dane o kojima se toliko priča u Crnoj Gori. To ćemo postići kada ljude oslobodimo egzistencijalnih briga i kada im omogućimo da rade, putuju i upravljaju svojim životom, uz više slobodnog vremena. Sloboda stiže građanima i ovo je ta slobodna Crna Gora na koju će svi političari morati da se naviknu!”, zaključio je Spajić.

Bonus video: