Knežević: Neki aktivisti DPS-a se na divlje priključivali, vodosnabdijevanje je glavni problem na Kakarickoj Gori

"Bez lokalnih tema i realizacije vaših najobičnijih životnih problema, teško možemo da se bavimo i nekim drugim temama"

11665 pregleda 105 reakcija 10 komentar(a)
Knežević, Foto: ZBCG
Knežević, Foto: ZBCG

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" (ZBCG) saopštio je da znaju da je u podgoričkom naselju Kakaricka Gora glavni problem vodosnabdijevanje, te da su se neki aktivisti Demokratske partije socijalista (DPS) na divlje priključivali.

Iz ZBCG je saopšteno da je Knežević posjetio Kakaricku Goru i razgovarao sa mještanima.

"Nijesam sada prvi put ovdje, i ranije sam dolazio, ali upoznat sam sa svim problemima sa kojima se susreću ljudi koji žive u ovom naselju. Znamo da je ovdje glavni problem vodosnadbijevanje, da je preko 100 familija ostalo bez priključka. Znamo da su se neki aktivisti DPS-a na divlje priključivali", kazao je Knežević.

On je rekao da je upoznat sa problemom oko napajanja strujom, i da zna da i vodovod traži razloge, poput onoga da nema struje i da nije dovoljno jaka struja za pumpe, ali i da zna za problem sa deponijama koje se nalaze u ovom naselju.

"Bez lokalnih tema i realizacije vaših najobičnijih životnih problema, teško možemo da se bavimo i nekim drugim temama. Stalo nam je da pomognemo i želim da znate da je ovo samo jedna od aktivnosti koje ćemo sprovoditi u narednom periodu. A evo neki od vas me znaju i duže i ovdje nisam prvi put, niti će se sve ovo završiti današnjim dolaskom ovdje i da se posle 11 juna niko ni sa kim ne gleda", zaključio je Knežević.

Bonus video: