Canović: Godine za nama pokazale nesposobnost naših političkih protivnika, Crna Gora nema vremena za izgubljene prilike

Canović je naglasio da će se lista "Zajedno" baviti konkretnim i korisnim stvarima, a populizam i nerelana obećanja ostaviti drugima

3132 pregleda 24 reakcija 13 komentar(a)
Canović, Foto: Zajedno! Za budućnost koja ti pripada - Danijel Živković
Canović, Foto: Zajedno! Za budućnost koja ti pripada - Danijel Živković

Prethodnih nekoliko godina pokazale su nesposobnost i sve nedostatke ove vlasti i, nakon tri godine, Crna Gora nema više vremena za izgubljene prilike i loše odluke, saopštio je predsjednik Opštine Plav i kandidat liste "Zajedno! Za budućnost koja ti pripada - Danijel Živković" Nihad Canović.

Canović je naglasio da će se lista "Zajedno" baviti konkretnim i korisnim stvarima, a populizam i nerelana obećanja ostaviti drugima.

"Naš multinacionalni sklad treba da bude nešto što će privlačiti ljude sa svih krajeva svijeta, jer na razlike gledamo kao bogatstvo, umjesto što sada odavde putuju vijesti o sukobima na vjerskoj i nacionalnoj osnovi", poručio je.

Canović je dodao da će ta lista raditi na razvoju sportskog i kulturnog turizma, te ujdnačenom razvoju Crne Gore.

"Jednako posvećeno ćemo se baviti razvojem svakog kraja Crne Gore i svim segmentima života i društvenog razvoja - ekonomijom, evropskim integracijama, podrškom mladima, brigom o socijalno najugroženijima, uslovima za razvoj kulture i sporta, unapređenjem položaja penzionera, pobiljšanjem kvaliteta javnog zdravstva, ulaganjem u sistem obrazovanja i nauke, razvojem informacionih tehnologija i zaštitom životne sredine", zaključio je Canović.

Bonus video: