Vučinić: Veliki državni resurs Željezara vraćena je državi i građanima

"Na raspolaganju je 600 000 kvadrata zemljišta kao i 250 000 kvadrata hala. Očekujem u najskorijem roku javno-privatno partnerstvo koje će omogućiti da se nastavi sa proizvodnjom specijalnih čelika", kazao je poslanik u Skupštini Crne Gore Maksim Vučinić

6297 pregleda 7 komentar(a)
Vučinić, Foto: Radnička partija
Vučinić, Foto: Radnička partija

Predsjednik Radničke partije i poslanik u Skupštini Crne Gore Maksim Vučinić istakao je da je veliki državni resurs Željezara vraćena državi i građanima.

Iz Radničke partije je saopšteno da je Vučinić posjetio EPCG Željezaru Nikšić gdje je sa radnicima obišao čeličanu, pogone i kovačnicu sa modernom opremom.

"Na raspolaganju je 600 000 kvadrata zemljišta kao i 250 000 kvadrata hala. Očekujem u najskorijem roku javno-privatno partnerstvo koje će omogućiti da se nastavi sa proizvodnjom specijalnih čelika", rekao je Vučinić.

Vučinić u posjeti EPCG Željezara
Vučinić u posjeti EPCG Željezarafoto: Radnička partija

On je dodao da Željezara sa svojom energetskom, šinskom i prostornom infrastrukturom predstavlja industrijsku zonu koja je značajna za investicije u budućnosti.

"Cijena električne energije kao i zdrav poslovni ambijent zaokružuju priču o uspešnosti naše ekonomske politike. Konačno mladi mogu planirati budućnost u našoj zemlji", zaključio je Vučinić

Bonus video: