Dragaš: Podnijeću ostavke na funkcije u PES-u, ako se bude pravila postizborna koalicija sa GP URA

"Ovo što radi Dritan Abazović i hvatanje za slamku da ostane još koji dan duže u fotelji se nije gledalo"

20236 pregleda 74 reakcija 60 komentar(a)
Drgaš, Foto: Pokret Evropa sad
Drgaš, Foto: Pokret Evropa sad

Tihomir Dragaš, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES) poručio je kako će podnijeti ostavke na sve funkcije u tom pokretu ukoliko se nakon parlamentarnih izbora 11. juna bude pravila koalicija sa Građanskim pokretom URA (GP URA).

On je to saopštio na Tviteru, kada se u uključio u raspravu sa jednim od korisnika te drušvene mreže koji je komentarisao navodnu povezanost lidera PES-a Milojka Spajića i uhapšenog "kralja kriptovaluta" Do Kvona.

"Ovo što radi Dritan Abazović i hvatanje za slamku da ostane još koji dan duže u fotelji se nije gledalo. Razlika između nas i Demokrata je što poslije ovoga mi nećemo praviti nikakav dogovor sa njim, pa neka se dogovara sa Demokratskom partijom socijalista kao nekad", dodao je Dragaš u raspravi.

Lideri tri politička subjekta - koalicije Za budućnost Crne Gore (ZBCG), Pokreta za promjene (PzP) i Građanskog pokreta (GP) URA, zatražili su u utorak od Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da ispita navodnu povezanost Spajića sa Do Kvonom.

O tome se juče raspravljalo i na vanrednoj sjednici Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

Branko Krvavac, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES), istakao je kako se nada da će se dio konstituenata nekih koalicija ograditi od, kako je naveo, ove fabrikovane afere.

Bonus video: