Vučević (SNS): Podrška našim prijateljima Mandiću i Kneževiću, NSD i DNP su stranke srpskog naroda

On je izrazio uvjerenje da će kolicija koju je podržao "osvojiti veoma dobar rezultat" i omogućiti Srbima da, kako je naveo, kroz izvršnu vlast, konačno, pomognu Crnoj Gori "na stazi privrednog i društvenog razvoja"

14285 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Vučević, Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV
Vučević, Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević danas je, uoči predstojećih parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, podržao koaliciju "Za budućnost Crne Gore".

"Upućujem iskrenu podršku koaliciji "Za budućnost Crne Gore“ i našim prijateljima Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću", kazao je Vučević.

Vučević je naveo da su "Nova srpska demokratija (NSD) i Demokratska narodna partija (DNP) stranke srpskog naroda", saopštila je SNS.

"Sa SNS dijele isto mišljenje u pogledu interesa Srba ma gdje oni živeli i zato želim da istraju u ostvarenju punih prava", kazao je Vučević.

On je naveo i da treba istaći da taj politički savez ima "veoma jasne" stavove oko boljih odnosa Crne Gore sa Srbijom i sa regionom, kao i, kako je kazao, "oko statusa Kosova i Metohije čime poštuju teritorijalni integritet Srbije".

"Sasvim se saosjećaju sa svojim sunarodnicima van Crne Gore i to je za svako poštovanje", kazao je Vučević, koji je na čelo SNS nedavno zamijenio dugogodišnjeg predsjednika Aleksandra Vučića.

On je izrazio uvjerenje da će kolicija koju je podržao "osvojiti veoma dobar rezultat" i omogućiti Srbima da, kako je naveo, kroz izvršnu vlast, konačno, pomognu Crnoj Gori "na stazi privrednog i društvenog razvoja".

"Duboko sam ubijeđen da će to Crnoj Gori doneti političku stabilnost, a građanima te zemlje bolji i kvalitetniji život", kazao je Vučević, inače i ministar odbrane Srbije.

Vanredni parlamentarni izbori u Crnoj Gori zakazani su za 11. jun.

Bonus video: