NSD u Baru počinje pripreme za lokalne izbore

"Narednih dana biće usaglašen plan predizbornih aktivnosti zajedno sa koalicionim partnerima iz Pokreta za promjene i Demokratske narodne partije"
1 komentar(a)
Nova srpska demokratija, Foto: Facebook.com/slobodan.trkulja
Nova srpska demokratija, Foto: Facebook.com/slobodan.trkulja
Ažurirano: 06.09.2017. 09:15h

Opštinski odbor Nove srpske demokratije u Baru je na sinoć održanoj sjednici ozvaničio početak priprema za predstojeće lokalne izbore u toj opštini.

Na sjednici je izabran i potpredsjednik barskog odbora NSD, a tu funkciju će od sada obavljati profesor Lazar Macanović.

U saopštenju za javnost sa te sjedice konstatovano je da će NSD kako se navodi, kao ubjedljivo najjači opozicioni subjekt u ovoj opštini sve svoje kapacitete usmjeriti ka daljem jačanju Demokratskog fronta, političkog saveza koji će preuzeti vlast u gradu pod Rumijom na majskim izborima naredne godine.

"Narednih dana biće usaglašen plan predizbornih aktivnosti zajedno sa koalicionim partnerima iz Pokreta za promjene i Demokratske narodne partije. NSD kao članica DF očekuje da će građani Bara još ubjedljivije nego što su to učinili građani Budve, Kotora i Herceg Novog, pokazati „crveni karton“ nesposobnoj lokalnoj vlasti u ovom gradu, čime će se zaokružiti oslobađanje primorskih opština od onih koji su uzurpirali lokalnu upravu i nedomaćinskim ponašanjem doveli na prosjački štap nekadašnji privredni centar primorja i Crne Gore", saopšteno je iz Informativne službe Nove iz Bara.

Na sjednici je konstatovano i da gotovo svakodnevno u Baru ovoj stranci pristupa sve veći broj mladih i obrazovanih ljudi.

"Apelujemo ujedno na birače i simpatizere NSD-a koje pojedini politički subjekti pokušavaju u posljednje vrijeme dovesti u zabludu, da ne pristupaju strankama koje sve izraženije ispoljavaju svoj antisrpski karakter, koliko god sebe definišu kao opozione subjekte. Srbi u Baru imaju svoju političku partiju, NSD koja se zalaže za trajno pomirenje sa našom braćom Crnogorcima, upravo po modelu koji uspješno realizuje DF. Stoga je zadatak NSD i DF kao najvećeg saveza opozicionih političkih partija, da odnarođenu i pljačkašku vlast pošalje u političku penziju i njene nosioce pozove na odgovornost" zaključuje se u saopštenju barske NSD.

Bonus video: