SPP: SDP je za razliku od mnogih pouzdan partner, i u ranijem periodu smo imali vrlo korektnu saradnju

"Glas za listu broj 12 "SDP - Za našu kuću" je glas za projekte, zakone i izmjene zakona koje će SPP u naredne četri godine preko poslaničkog kluba SDP aplicirati Skupštini Crne Gore na usvajanje, stoga pozivamo naše članove i simpatizere da u nedelju 11. juna izađu na izbore i zaokruže broj 12"

4509 pregleda 5 komentar(a)
SPP, Foto: SPP
SPP, Foto: SPP

Stranka pravde i pomirenja (SPP) saopštila je danas da poziva birače da na vanrednim parlamentarnim izborima u nedelju podrže listu "SDP - Za našu kuću".

"Glas za listu broj 12 "SDP - Za našu kuću" je glas za projekte, zakone i izmjene zakona koje će SPP u naredne četri godine preko poslaničkog kluba SDP aplicirati Skupštini Crne Gore na usvajanje, stoga pozivamo naše članove i simpatizere da u nedelju 11. juna izađu na izbore i zaokruže broj 12. SDP Crne Gore je za razliku od mnogih na političkoj sceni pouzdan partner sa kojim smo i u ranijem periodu imali vrlo korektnu saradnju, a sasvim sigurno je u svom trodecenijskom trajanju doprinio i brojnim pozitivnim procesima, posebno evroatlanskom putu Crne Gore, demokratizaciji društva ali i zaštita prava i aktivno ravnopravno učešće manjinskih naroda, posebno Bošnjaka u političkom životu Crne Gore", ističe se u saopštenju SPP.

Oni su dodali da je glas za "listu broj 12 "SDP - Za našu kuću" glas za još intenzivniju saradnju dvije partije gdje će SPP biti u mogućnosti da kroz jačanje institucija države Crne Gore, kao i njenom ubrzanom putu ka punopravnom članstvu u EU, bitnije podigne i prava Bošnjaka u Crnoj Gori".

Bonus video: