Ibrahimović u Rožajama: Odlučivaćemo o budućem sastavu vlade

Prema riječima Ibrahimovića, kada se pitala Bošnjačka stranka, bilo je dobro i Bošnjacima i cijeloj Crnoj Gori

6162 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Predizborni skup Bošnjačke stranke u Rožajama, Foto: Bošnjačka stranka
Predizborni skup Bošnjačke stranke u Rožajama, Foto: Bošnjačka stranka

Bošnjačka stranka (BS) u nedjelju će ostvariti najbolji rezultat od osnivanja i odlučivaće o budućem sastavu vlade, kazao je lider te partije i nosilac liste “Jasno je!”, Ervin Ibrahimović.

Iz BS su rekli da je Ibrahimović na završnom skupu u Rožajama kazao da Bošnjaci znaju kome će u nedjelju dati povjerenje.

“Ova energija, vaši otkucaji srca, ovo zajedništvo, jer jesmo jedno, ovo što danas vi jasno poručujete da Bošnjaci znaju ko su, šta su i šta hoće i kome će da vjeruju, daje mi priliku da kažem - hairli vam pobjeda Bošnjaci”, kazao je Ibrahimović.

On je istakao da je energija koja je stvorena među bošnjačkim narodom jasan pokazatelj da će BS 11. juna ostvariti najbolji rezultat od osnivanja.

Prema riječima Ibrahimovića, kada se pitao BS, bilo je dobro i Bošnjacima i cijeloj Crnoj Gori.

“Za sredine gdje žive Bošnjaci, ali i za cijelu Crnu Goru, tada su sve one investicije krenule sa realizacijom”, naveo je Ibrahimović.

On je dodao da je sve to zaustavila 42. vlada i pokušala je da pošalje signal da može Crna Gora bez Bošnjaka, bez bošnjačke mladosti i pameti.

“Ali ipak nije mogla i zato ćemo poslije 11. juna mi odlučivati sa kim ćemo praviti vladu i ko može sa nama da razgovara”, kazao je Ibrahimović.

Bonus video: