SD: Socijaldemokratska ideja sačuvana kroz naša 3 mandata u Parlamentu

Iz Socijaldemoikrata su rekli da je rezultat bio u skladu sa očekivanjima

9558 pregleda 23 reakcija 23 komentar(a)
Socijaldemoikrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemoikrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Socijaldemokratska ideja sačuvana je u Crnoj Gori, imajući u vidu da će u novom sazivu Parlamenta Socijaldemokrate (SD) zadržati tri poslanika, koliko smo i do sad imali i imati sopstveni poslanički klub, kazali su iz te partije.

Naveli su da su zadovoljni rezultatom koalicije "Zajedno! Za budućnost koja ti pripada", a koju su činili sa DPS-om, DUA-om i LP-om, te da je rezultat bio u skladu sa očekivanjima.

"U ovakvim okolnostima, naš rezultat je bio u skladu sa očekivanjima i imamo i te kako razloga za zadovoljstvo. Sačuvali smo ideju građanske Crne Gore, uprkos činjenici da je od strane aktuelne vlasti bila izložena konstantnim brutalnim napadima. Pokazali smo da nijesu u pravu kada su nam prognozirali političku propast, a potvrdili smo našu najavu iz predizborne kampanje da stabilne evropske vlade nema bez naše koalicije", saopšteno je iz SD-a.

Oni su zahvalili svim biračima koji su iskoristili svoje biračko pravo, posebno ističući one koji su podržali njihovu koaliciju.

"Hvala svakom biraču koji je, iskoristivši svoje biračko pravo, doprinio da jučerašnji izborni dan protekne u fer i demokratskoj atmosferi. Posebno hvala svakom biraču koji je podržao našu koaliciju na iskazanom povjerenju. Ova mlada generacija ljudi biće dostojan reprezent svakog od vas i bićemo najčvršći stub odbrane građanske, evropske, evroatlantske, antifašističke Crne Gore", zaključili su u SD-a

Bonus video: