HGI: Ostvarili smo najbolji rezultat do sada, ostajemo na pravoj strani

"Razlog ovako dobrog rezultata je najprije nevjerojatna energija mladih HGI koja je unijeta u kampanju kroz koju smo komunicirali isključivo pozitivno, dobronamjerno i prije svega - ljudski", naveli su iz HGI

5621 pregleda 6 komentar(a)
Hrvatska građanska inicijativa (HGI), Foto: Hrvatska građanska inicijativa
Hrvatska građanska inicijativa (HGI), Foto: Hrvatska građanska inicijativa

Ostvarili smo najbolji rezultat u istoriji HGI i gotovo dvostruko veći broj glasova u odnosu na prethodne parlamentarne izbore, saopšteno je iz Hrvatske građanske inicijative (HGI).

Iz te partije su ocijenili da bi imali i drugi mandat da je zakon "malo pravedniji".

"Što ne bi bilo nezasluženo, uzevši u obzir doslijednost i principijelnost u odbrani crnogorske državne samobitnosti i europskog puta", dodali su.

Hrvatski glas se, kako su kazali, u Crnoj Gori opet čuje, a HGI je, prema njihovovim riječima, ponovo tamo gdje se odlučuje.

"Razlog ovako dobrog rezultata je najprije nevjerojatna energija mladih HGI koja je unijeta u kampanju kroz koju smo komunicirali isključivo pozitivno, dobronamjerno i prije svega - ljudski", naveli su.

Kazali su da su građani Crne Gore to prepoznali i osjetili, te da su zbog oga veoma srećni.

"To će nas motivisati da već danas, kada se malo odmorimo od intenzivne kampanje i divnog slavlja, nastavimo sa borbom za prave vrijednosti, i u Skupštini i u javnom prostoru", rekli su iz HGI.

Istakli su da će ta partija ostati na strani na kojoj očekuju da joj se pridruže ostale partije koje su izborile parlamentarni status.

"Njima odd srca i bez razlike čestitamo, a one koji u tome nisu uspjeli želimo da ohrabrimo i da im poručimo da je povratak uvijek moguć, uz vrijedan rad, čvrstu vjeru i snažnu volju", kazali su.

Zahvalili su građanima na pruženom povjerenju i obećali da će ih u Skupštini predstavljati na dostojan način.

Bonus video: